Tuesday, November 15, 2016

JUTAWAN DINAR JADI PRESIDEN AMERIKA

Akhirnya jutawan hartanah Donald Trump (DT) menjadi presiden Amerika Syarikat yang ke 45.Walaupun pada ketika fasa kempen presiden, DT tidak disokong oleh media arus perdana AS, team kempen DT berjaya meyakinkan majoriti rakyat Amerika untuk memilih DT sebagai pengganti Obama.

Donald Trump pernah dilaporkan membeli Dinar Iraq ratusan juta dollar. Adakah Donald Trump akan membantu Iraq untuk memulihkan dan meningkatkan prestasi ekonomi Iraq sehingga nilainya akan naik kembali ke nilai asal? 


DT sudah pasti sedar bahawa rakyat Amerika juga ramai yang memiliki Dinar Iraq. Sebagai salah satu strategi membantu ramai rakyat AS, Trump sepatutnya melakukan usaha-usaha yang terbaik untuk meningkatkan dinar Iraq. 

DT juga dilaporkan tidak suka penglibatan AS di Afghanistan, Libya, Iraq dan Syria. Jika Trump menarik sokongan AS ke atas pemberontak-pemberontak di Syria, maka dijangka kerajaan Syria akan berjaya menghapuskan golongan penentang di Syria. Dengan ini, keamanan akan lebih wujud lebih cepat lagi.

Mari kita sama-sama menunggu Donald Trump masuk ke rumah putih pada 20 Januari 2017.Moga Dinar Iraq kembali cerah ke nilai asal. Sementara menanti Dinar Iraq naik, pesakit strok & kencing manis makanlah Cellmaxx ---> www.cellmaxx.my

Yang kencing manis, dialisis dan buah pinggang mulai rosak, minumlah Arabic Gum - Al Manna --> www.pemboronggumarabic.blogspot.my

Wooooo....