Thursday, November 21, 2013

DINAR IRAQ TERKINI: CBI - TERBIT BON, DINAR NAIK

Wahhh, memang  benar cadangan menerbitkan bon akan menaikan nilai Dinar. Pihak  Bank Negara Iraq pun bersetuju dengan pendapat saya, seperti tertulis dalam posting terakhir, sebelum ini.  Baca pendapat  CBI  di sini.. 

Hujung minggu ini sibuk dengan muktamar Pas. Boleh jumpa kawan dari seluruh negara. Poket kena penuh, untuk minum teh ramai-ramai. Wooo.

Hari Ahad malam, akan  makan sup ekor lagi  di Amira Nabila Tomyam Felda  Pasir Besar. Jika Mohamad Sabu menang Timbalan Presiden, ada peluang makan free. Ha ha, Tarak kalo, kena  bayarlah nampaknya. Woooo

Hari Isnin, 25 hb November ini  akan singgah di Tampin pekena rojak di Restauran Melati, bersama Suhdi, kawan lama semasa Tingkatan Enam Atas, di Melaka pada tahun 1978 dulu.

29 hb November  pula akan ke Kota Bharu, ada kenduri kahwin. Anak sahabat kawin dengan Mat Saleh oi. Ada peluang tidur free  di UK nanti. Ha ha.


Musim kenduri kahwin ini, baik pengantin baru atau pengantin lama, jangan lupa dengan CATUABA.  Ha ha ha.  Kembalikan kejantanan anda!!!!!!!