Saturday, July 12, 2014

DINAR IRAQ TERKINI: BENGKEL PEMIKIRAN KREATIF

Bisnes bermula dengan IDEA. Nak menjana wang perlu ada  IDEA.  Nak selesaikan masalah perlu banyak IDEA. Nak cari peluang  baru  kena ada  idea. Malah nak mengurat sang gadis pun perlu  ada  idea. Idea boleh diperolehi dengan gaya fikir yang  tersendiri, Berfikit  ada sistem dan displinnya  supaya rumusan dari cara berfikir kita itu akan menghasilkan kejayaan hampir  100%.

Insyaallah syarikat  saya, Realelite Sdn Bhd akan menganjurkan Seminar atau Bengkel bertajuk Menjana Wang Melalui Pemikiran Kreatif" pada Ahaf, 24 hb Ogos 2014, di No 1A, Jalan Sarikei, Off Jalan Pahang, KL, jam 9 pagi hingga 5 petang. Fasilatator ialah Dr Barjoyai Bardai, bekas pensyarah perakauan dan percukaian semasa saya di UKM dahulu. Kini beliau mengajar subjek pemikiran kreatif kepada student  MBA di UTM.

Yuran kursus RM 99 sahaja, termasuk makan minum dan sijil penyertaan. Sahkan kehadiran anda sebelum 14 Ogos 2014. Terhad kepada 20 orang sahaja.  Jika kursus iini dibuat di hotel, nilainya ialah RM 399.00.

Selepas anda menghadiri kursus ini, anda layak menyertai Kelab 10K, iaitu satu kelab yang mengabungkan induvidu yang punya peluang biisnes dan yang punya modal untuk menjana  keuntungan 100% dalam tempoh 6 bulan  ke satu tahun. 

Sms atau tel saya 012-2104244.