Wednesday, December 16, 2009

STRATEGI MUDAH MENJADI JUTAWAN

Antara strategi menjadi jutawan ialah membeli aset, saham, saham amanah, bon, lukisan, barang antik dan sesuatu mata wang. Tunggulah sehingga 30 tahun supaya nilainya menaik sehingga 100%. Ada yang menjadi dan ada yang tidak, tertaklok kepada prestasi potfolio berkenaan.

Salah satu strategi mudah menjadi jutawan ialah menyimpan matawang terpilih iaitu matawang yang berpotensi secara signifikannya menaik beribu peratus. Apakah jenis mata wang itu?

Matawang sesebuah negara akan jatuh ketika rusuhan dan perang. Apabila negara itu aman dan stabil semula, maka nilai matawang negara itu akan melonjak naik sehinga beribu peratus. Matawang Russia, Kuwait dan Afgahanistan pernah terjadi sebegitu. Kini Dinar Iraq dijangka akan menaik sekurang-kurangnya 1 Dinar bersamaan USD 0.30. Nilai Dinar Iraq sekarang tak sampai 10 sen Malaysia dan dianggap sebagai harga lantai yang tak bisa jatuh lagi. Malah ianya akan menaik berdasarkan senario ekonomi dan politik Iraq pada masa kini dan pada masa hadapan.

Kini, peluang bagi kita membeli dan meyimpan Dinar Iraq.

Jika anda pernah rugi dalam pelaburan, pernah gagal dalam perniagaan dan hutang anda tidak dibayar, maka strtaegi terbaik mengatasi masalah ini ialah dengan menyimpan Dinar Iraq.

Bagaimana potensinya Dinar Iraq?

Dengan menyimpan 50,000 Dinar Iraq, yang kini dijual pada harga RM 750.00, ianya berpotensi menjadi RM 50,000 dalam tempoh beberapa tahun sahaja lagi.

Ya. dengan hanya modal RM 750.00 - anda akan menebus kerugian lama anda yang bernilai RM 50,000.00!!!!!

Jika mahu menjadi jutawan, belilah sejuta dinar - hanya RM 15,000 sahaja.

Paling tak ada duit, simpanlah 10,000 Dinar yang boleh dibeli dengan harga hanya RM 160.00 sahaja. 10,000 Dinar berpotensi menjadi RM 10,000.00. Wau.

Dapatkan Dinar Iraq sekarang. Tel saya 012-210 4244.

Pejabat saya di No 1A, Jalan Sarikei, Off Jalan Pahang, KL - Belakang Hospital Tawakkal, atas Restoran Rafiya.

Jika jauh, boleh beli secara on line - anda bank in wang ke akaun bank saya. Selepas bank in, bagi tau nama dan alamat penerimaan untuk saya hantar dinarnya. Sila sms kepada saya untuk mendapat no akaun bank saya.