Friday, May 16, 2014

BULAN JUNKAH RV?

Mood syok berjalan-jalan cari makan ke Sabah, Kashmir dan Indonesia  pada Februari, Mac dan April memalaskan saya menjengah blog ini. Ha ha. Dengar kabar ramai yang demam  kerana  saya tak mengemaskini info di blog ini. Ada yang meroyan. Wooooo

Sebenarnya di Iraq kini sedang berlalu pilihan raya  Presiden.  Tidak tahu bila   akan diperolehi  keputusan  akhirnya. Maliki bertanding lagi untuk penggal ketiga.  Kali ini group syiah lawan syiah. Maklomlah 70%  rakyat Iraq adalah syiah. Ha ha. Kalau di Malaysia  tentu sudah heboh, mengapalah lawan sesama sendiri. Bab kuasa, adik beradik pun akan lawan sesama sendiri. Jangan lupa kesah Habil dan Qabil, anaknya Nabi Adam a.s.


Pada 20hb Ogos 2013, tahun lalu, ada satu artikel mengatakan  bahwa  Jawatan Kuasa Kewangan Iraq akan memperkukuhkan nilai dinar Iraq menjelang  Jun 2014.  Baca  di sini

Jika  betul janji Jawatan Kuasa Kewangan Iraq itu, maknanya kita hanya menunggu beberapa hari lagi untuk kenaikan nilai Dinar Iraq. Jika  tak naik juga, memang tarak guna punya  Jawatan Kuasalah!!!!

Hajat hati nak ke Bukit Gelugor,  Pulau Pinang, nak tolong BN bertanding lawan DAP. Apakan daya  BN tak   letak calon demi menyelamatkan wang depositnya. Bagus juga tu, wang tersebut bolehlah membeli Dinar Iraq.

Catuaba tinggat sikit je lagi. Rasa macam nak  slowkan jualan kerana sang isteri mengadu  tak tahan. Ha ha. Sebenarna nak mulakan bisnes baru yang mengancam poket anda. Kita mahu 30 orang  sebagai   E-Center di seluruh negara  untuk merancakkan  bisnes ini - Produk biasa tetapi pelan luar biasa. Klik di sini.   Untuk keterangan lanjut sila hubungi  Brother Nordin  012-337 2255.