Wednesday, October 8, 2014

DINAR IRAQ TERKINI: EMAS OH EMAS

Insan yang kononnya hendak membeli 1 bilion dinar sudah hilang entah kemana. Haha. Di pasaran memang ada orang macan ini.  Bikin gempar sahaja. Jika nak buang masa dengan minum teh, bolehlah setakat sekali sahaja. Ha ha.  Pada tahun lepas, saya pernah ditawarkan oleh seseorang untuk membeli wang USD pada kadar tukaran RM 3.50. Apabila  kita bawa USD, depa   tak mahu jumpa kita. Kesian sang broker  kerana memalukan mereka sahaja.
 . 
Salah  seorang sahabat  saya  yang mememiliki  dinar  dan mempunyai rakannya yang berasal dari Iraq,, berkeyakinan Dinar Iraq akan menaik pada taun 2015. Kenapa dia pilih tahun 2015, tidaklah saya tahu. Kasyaf agaknya.  Ha ha.

Saya penyimpan   gold bar Public Gold.  Adalah beberapa gram. Jangan sampai tak merasa  laba jika harga emas naik. Setakat ini jika ada sesuatu peluang perniagaan jangka pendek, saya gadaikan  sahaja.  Selepas close urus niaga, saya tebus semula emas tersebut.   Kini  saya  berpeluang memulakanan perniagaan emas secara kecil-kecilan.  Tak perlu premis perniagaan   dan  tak perlu mencari pelanggan awam. Hanya menjual kepada kilang emas sahaja.  Bagi sesiapa yang ada modak RM 54,000.00  sudah boleh memulakan perniagaan ini. Syarat lain ialah ada syarikat perniagaan dan memadai syarikat enterprise sahaja. Keuntungan bersih kurang lebih 10% sebulan dan berpeluang menjana stok emas sehingga 1 kg dalam tempoh enam ke dua belas bulan.

Saya   memepelawa    10  orang  sahaja    untuk  menjadi   usahawan emas   Satu taklimat khas akan diadakan pada Sabtu, 25 Oktober jam 10.30 pagi   di  No 1A, Jalan Sarikei, Off  Jalan Pahang, Kuala Lumpur. Taklimat   hanya 45 minit sahaja. Sahkan penyertaan anda. Setakat 10 orang sahaja.

Sesiapa  yang tak ada modal RM 54,000.00, masih berpeluang menjana wang dengan menyewa emas 916 atau gold bar pada kadar RM 5.00 setiap 1 gram.   Jika ada 100 gram dapatlah RM 500 sebulan.  Tak percaya ke?   Peluang jangan dilepaslah bib. SMS  atau Tel saya  012-2104244.