Wednesday, August 26, 2015

Teori Pusingan Ekonomi

Teori pusingan ekonomi telah benar-benar terjadi kepada Malaysia. RM 4.20 sedollar US pada 1998 kini berlaku lagi pada Malaysia hari ini. Kita tidak tahu berapa lama nilai ini akan kekal RM4.20. Rakyat Malaysia akan terasa kesannya dalam beberapa bulan lagi jika nilai itu terus kekal.


Teori pusingan ekonomi juga berlaku kepada Iran. Kini Iran telah terlepas daripada sekatan ekonomi antarabangsa. Britain akan membuka pejabat kedutaannya di Tehran dan Iran pula akan membuka pejabat kedutaannya di London. Sebenarnya negara-negara Eropah amat rindu untuk berdagang dengan Iran kerana Iran lebih stabil politiknya berbanding negara-negara Arab yg lain. Di Iran tidak berlaku pertempuran antara etnik ataupun antara mazhab. Dan rakyatnya bersatu dibawah kepimpinan ulamaknya.


Selepas Malaysia & Iran melalui pusingan ekonominya maka kita mengharap Iraq juga akan melalui pusingan ekonominya pula. Dan sudah tentulah kita mengharapkan nilai dinarnya yg gilang gemilang. Maka anda pun akan tersenyum dan bersorak gembira. Berdasarkan apa yg berlaku dlm ekonomi dunia kita berkeyakinan teori pusingan ekonomi akan tetap berlaku di Iraq.


Selamat RV oh Dinar Iraq ku..woo.

Jika anda atau keluarga atau sahabat yg sakit sendi, susah sembahyang berdiri, strok dan macam-macam sakit lain,  makanlah Cellmaxx.

Boleh hubungi saya 012-2104244 Ali Maidin

Masih boleh beli Dinar Iraq jika tak mahu terlepas peluang jadi kaya. Woo.