Wednesday, January 2, 2013

RAHSIA PERTAMA DALAM PERNIAGAAN

Hari ini hari kedua tahun 2013. Ada yang sudah keluarkan dinar dari peti besinya  untuk ditukarkan. Ha ha. Sabar tuan. Kita kena tunggu pengistiharan rasmi dari CBI mengenai RV. Tak sesiapa berhak mengistiharkannya. Jangan dengar sebarang kabar angin, khususnya dari pelbagai sms yang tidak dikenali.


Insyaallah saya akan umumkan di dalam blog ini jika sudah rv. Berita baik mesti dikongsi bersama. Sementara itu, buatlah kerja macam biasa.  Banyak kerja yang perlu dibuat pada awal tahun. Paling kurang pun, buanglah  surat khabar lama  tu. Woooo

Saya ada peluang perniagaan bermodalkan RM 390.00. Sila hadir ke pejabat saya setiap Sabtu jam 11 pagi untuk keterangan lanjut.  En Yusof dari Kelantan dan En Shahril dari NS sudah join. Dalam seminggu sahaja, modal RM 390 sudah dapat semula, kerana barang boleh dijual dengan mudah. Wooo. Lepas ini, kaut untung sahaja. Jika nak berniaga, juallah barang yang wajib digunakan oleh orang ramai. Itu rahsia pertama dalam perniagaan!!!!  Kedua, barang itu "berlainan"  dan "unik"  sekali kualitinya  berbanding dengan produk yang sama dalam pasaran.  Jangan tak join bib. Kok menyesal seumur hidup. Isteri anda mesti suka produk ini.  Jom, kita bodek isteri tersayang kita.  Woooo.