Saturday, February 18, 2012

DINAR IRAQ: MENEROKA BANYAK PELUANG

Kekuatan matawang berkait rapat dengan kekuatan ekonomi dan kestabilan poltik.   Lapuran kemajuan ekonomi  dibuat secara berkala misalnya paling cepat 3 bulan sekali.  Kini semua negara sedang memulakan pelaksanaan bajet tahunannya.  Bulan Mei baru kita tahu kesannya serba sedikit. Pelik juga jika penyimpan dinar Iraq mahu tahu perkembangan ekonomi Iraq setiap hari atau minggu atau bulan. Ha ha. Buat masa ini, eloklah mengkaji peluang yang lain pula. Takkanlah hidup ini hanya bergantung dengan kenaikan dinar Iraq sahaja. Kenaikan  Dinar Iraq hanya salah satu peluang yang perlu kita teroka  sahaja, bukannya satu-satunya peluang yang kita teroka.

Di hadapan kita terbentang peluang lain yang boleh kita garap. Jangan fanatik dengan satu peluang sahaja. Jangan gila dinar sahaja. Jangan gila emas sahaja. Jangan gila hartanah sahaja. Jangan gila saham sahaja. Jangan gila MLM sahaja. Jangan gila takaful sahaja. Teroka peluang at wright time. Hal wright time inilah yang kita kena belajar. Boleh belajar sama saya hanya dengan minum teh sahaja feenya. Wooo.

Saya akan mulakan bicara MENEROKA BANYAK PELUANG  setiap Sabtu jam 11 pagi sehingga jam 12 tengahari  mulai minggu hadapan. Anda boleh dapatkan idea pelbagai peluang mencipta wang, walaupun  dengan modal serendah  RM 50.00 sahaja. Ha ha. Yang penting modal kecil untung berganda. Yang ada peluang pun boleh datang untuk berkongsi dengan orang lain pula.  

Jangan lupa BICARA MENEROKA  PELUANG BIKIN WANG SETIAP SABTU JAM  11 pagi -12 tengahari SETIAP SABTU DI NO 1A, JALAN SARIKEI, OFF JALAN PAHANG, KUALA LUMPUR.