Wednesday, May 23, 2012

DINAR IRAQ TERINI: RAMALAN METAFIZIKA

Semalam saya  " bermain" ilmu metafizika dengan seorang pengamal metafizika.  Antara yang dikaji ialah kekuatan "tenaga" seseorang atau sesuatu objek. Apabila saya memeriksa tenaga beberapa orang ahli politik di negara ini, nampak sangat "kebenarannya"  di dunia realiti negara ini. Ha ha.  Cukuplah saya katakan tenaga TG Nik Ab Aziz paling cemerlang sekali.  Dan malangnya tenaga orang yang sedang berkuasa di negara ini dilihat amat kecil dan ada yang negatif. Macam tak percaya tetapi itulah yang saya lihat semalam. 

Nak buat  cerita, kami pun memeriksa "tenaga" apungan Dinar Iraq. Ya, amat besar tenaga ini. Berapa ratenya?  Lagi hebat  penemuannya. Tenaga rate  USD 3.00  lebih besar dari tenaga  USD 1.00 atau 2.00. Maknanya,  ilmu metafizika berpendapat prospek apungan dinar adalah menjurus kepada USD 3.00. Ha ha. Kalau betul terjadi, ramai yang pengsan menjadi jutawan. Woooo.

Nak tahu cerita lanjut berkaitan   tenaga dan ilmu metafizika ini, sila hadir ke majlis Hari Terbuka Realshoppe pada Ahad, 3 hb Jun  2012, di No 1A, Jalan Sarikei, Off Jalan Pahang, 53000 Kuala Lumpur, jam 10 pagi hingga 6 petang. Sila sahkan kehadiran dengan Puan Sri di talian 03-40244859 kerana kami sediakan jamuan berat dan ringan. Ha ha. Baik punya promosi, kami yang belanja  anda semua.  Bila datang periksa aura anda sendiri dan kami beri tip macam mana nak naikkan tenaga anda semua. Apabila tenaga sudah kuat, buat apa pun akan menjadi!!!!!