Monday, June 18, 2012

DINAR IRAQ TERKINI: SIDANG PARLIMEN BERMULA

Parlimen Iraq akan bersidang semula mulai minggu ini. Kita mengharapkan pelbagai resolusi pembaharuan ke atas sistem kewangan Iraq. Ada semacam perbezaan pendapat antara CBI dan pimpinan politik dalam menghadapi pembaharuan  sistem kewangan.

Saya pun rasa pelik kerana ada rakan penyimpan Dinar yang mengatakan RV pada bulan Jun ini.  Malah ada yang mengatakan mereka mendapat info  sahih dari Singapura bahwa RV pada bulan Ramadan ini. Ha ha.  Kalau betul, siapa nak marah. Wooo. Bagi saya  isu Bab 7 perlu diselesaikan terlebih dahulu, barulah  laluan ke RV semakin cerah.  Setakat ini, isu Bab 7 masih kelam lagi mahu diselesaikan. Dari bulan Mac beranjak ke Jun. Kemudian beranjak ke Disember pula. Naik letih kita dibuatnya. Sabar aja le.

Bagi sesiapa hendak mulakan satu bisnes kecil  bermodal tidak sampai RM 10K, samada di pejabat atau rumah, bolehlah melihat potensi  perubatan alternatif secara hideroterapi. Ianya berasal di German dan dimajukan melalui teknologi Taiwan. Mendapat sambutan hebat kerana berubat melalui mandian sahaja. Klik di sini.

Persiapan di bulan Ramadhan bagi selalu gastrik, baca ini.