Wednesday, December 5, 2012

DINAR IRAQ: BISNES PASTI TAK RUGI!!!!

Timbalan Gabenor Bank Negara Iraq, Mohamad Saleh menyatakan keazaman CBI meningkatkan nilai Dinar Iraq setara dengan nilai USD.  Dengan rezabnya kini sebanyak USD 60 bilion dan usaha-usaha mengawal   kadar inflasi,  beliau yakin matlamat ini akan tercapai dalam tempoh 2 tahun dari sekarang.

Walaupun Mohamad Saleh mengatakan dalam 2 tahun nilai Dinar Iraq akan bersamaan dengan USD,  bagi kita  memadailah nilainya setara USD 0.30 dalam tempoh terdekat. Ha ha. Itupun dah lumayan.

Ada beberapa orang sudah keletihan menanti RV.  Sepatutnya ini tidak berlaku. Buatlah kerja seperti biasa. Jika hendak pendapatan tambahan, carilah peluang-peluang baru. Di luar rumah kita banyak sekali peluang menambah pendapatan. Pokoknya mahu usaha sedikit.  Dengan modal RM 390 sahaja, anda sudah ada satu produk yang wajib dibeli oleh golongan wanita.  Dijamin tidak rugi. Wau. Dapatkan produk luar biasa Lexee  dari Realelite 03-40244859.  Lihat kehebatannya. Woooo.   Cerita lanjut di sini dan di sini

Jika mahu tahu macam mana nak buat income RM 10k seminggu, jumpa saya di pejabat NO 1A, Jalan Sarikei, Off Jalan Pahang, KL. Bikin temu janji 012-2104244. Yang pasti tidak rugi. Ha ha, jika nak mulakan perniagaan, cari perniagaan yang   pasti tidak rugi.